У Києві побудують перехоплюючі велосипедні парковки

Мер Києва Віталій Кличко розпорядився провести інвестиційний конкурс реалізації проекту будівництва перехоплюючих велосипедних паркінгыв, в яких також можна буде зберігати велосипеди.

Про це повідомляє «Столична нерухомість», передає «Слово і Діло».

Уже визначено земельні ділянки, де будуть розташовані такі пункти. Це може бути:

– Частина земельної ділянки на острові Труханів у Дніпровському районі, – Частина земельної ділянки на вул. Євгена Сверстюка, 7/38 в Дніпровському районі, – Частина земельної ділянки на вул. Палладіна у Святошинському районі – Частина земельної ділянки на вул. Миколи Бажана в Дарницькому районі, – Частина земельної ділянки на вул. Академіка Тронько в Голосіївському районі, – Частина земельної ділянки на вул. Академіка Глушкова, 1 в Голосіївському районі, – Частина земельної ділянки на просп. Оболонському, 20 в Оболонському районі, – Частина земельної ділянки на Оболонській набережній (біля просп. Героїв Сталінграда, 12-Д) в Оболонському районі.

Нагадаємо, що 28 квітня 2016 року мер Києва Віталій Кличко під час акції «На велосипеді на роботу» повідомив, що в травні відкриють перехоплює велопаркінг на метро «Лівобережна». Цю обіцянку він виконав.

Тоді ж Віталій Кличко під час акції «На велосипеді на роботу» повідомив, що незабаром поліція патрулюватиме вулиці столиці на велосипедах, і також виконав цю обіцянку.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО