В Авдіївці намагаються не допустити комунального колапсу – Зубко

В обстрілюваній терористами Авдіївці наразі вживаються заходи з недопущення замороження систем теплопостачання та міста та забезпечення його електроенергією.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку й будівництва Геннадій Зубко, передає «Слово і Діло».

За його словами, крім зусиль, направлених на недопущення заморожування тепломереж, наразі вживаються заходи із «забезпечення необхідною кількістю електричних генераторів для організації тимчасових схем електропостачання соціально значущих об’єктів та об’єктів інфраструктури; відновлення в найкоротші терміни електропостачання теплоелектростанції заводу й фільтрувальної станції».

У роботах задіяні Донецька ВЦА, підрозділи МВС, Міноборони, Мінпаливенерго, ДСНС, Нацполіція, Нацгвардія, а також представники Дніпропетровської й Харківської ОДА.

Нагадаємо, в місті з ночі оголошено надзвичайний стан. Внаслідок обстрілів є руйнування в житлових кварталах, пошкоджені тепломережі та відсутнє електропостачання. Як писало «Слово і Діло» раніше, вперше за час бойових дій зупинив роботу місцевий коксохімічний завод.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО