Львівський губернатор не встиг здати в експлуатацію перинатальний центр

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка ще 16 вересня 2015 року пообіцяв, що Львівський обласний перинатальний центр здадуть в експлуатацію у 2016 році.

В листопаді 2015 року Синютка заявив, що за 106 мільйонів гривень до осені 2016 року нарешті вдасться відкрити перинатальний центр. Станом на 14 листопада 2015 року у перинатальному центрі вдалось накрити дах, встановити вікна, у приміщення підведено тепло, завершуються фасадні роботи. За наступних півтора місяця планувалось виконати всі внутрішні роботи.

4 листопада 2016 року прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що зробить все для того, щоб у Львові у 2017 році був добудований Львівський обласний клінічний перинатальний центр. Прем'єр-міністр зауважив, що на завершення цього будівництва потрібно 107 млн грн.

24 листопада 2016 року Синютка повідомив, що обіцянки, які були стосовно виділення коштів на Львівський обласний перинатальний центр в державному бюджеті не були зреалізовані.

Станом на 10 грудня 2016 року Львівський обласний клінічний перинатальний центр перебуває на довготривалій реконструкції.

Враховуючи вищезазначене, «Слово і Діло» ставить цій обіцянці статус «не виконано».

На рахунку Синютки ще 11 провалених обіцянок. Рівень відповідальності львівського губернатора складає 41%.

Порівняти відповідальність голови Львівської ОДА з іншими губернаторами можна тут.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО