Синютка не зміг притягнути своїх підлеглих до відповідальності

Читать на русском
Львівський губернатор Олег Синютка провалив обіцянку притягнути до відповідальності 30 голів сільрад.
Олег Синютка

29 серпня 2015 року керівник Львівської облдержадміністрації Олег Синютка пообіцяв притягнути до відповідальності голів 30 сільрад області. Причиною цього він назвав те, що протягом 6 хвиль мобілізації вони не дали Збройним силам жодної людини.

«Слово і Діло» перевірило виконання цієї обіцянки.

Олег СинюткаНародний депутат України
Синютка пообіцяв притягнути до відповідальності 30 голів сільських радСказано 29 серпня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Так, згідно з листом Львівської ОДА від 24 грудня 2015 року, станом на 24 грудня 2015 року проводиться досудове розслідування в кримінальному провадженні за ознаками кримінального злочину, передбаченого ст. 114-1 ч. 1 КК України (перешкоджання законній діяльності Збройних сил України та інших військових формувань), за фактом невиконання планового завдання за 6-ю хвилею мобілізації посадовими особами низки міських та сільських рад області.

7 червня 2016 року в облдержадміністрації повідомили, що до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафів було притягнуто 9 голів сільських рад області. Враховуючи наведені вище дані, «Слово і Діло» констатує невиконання обіцянки.

Це одна з 8 провалених Синюткою обіцянок. Всього ж на рахунку львівського губернатора їх 53. Рівень його відповідальності – 36%.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: