Савченко прокоментувала виключення з делегації ПАРЄ

Народний депутат Надія Савченко заявила, що після виключення зі складу української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи продовжуватиме займатися депутатською діяльністю.

Про це вона розповіла під час зустрічі з журналістами в Берліні, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«У будь-якому разі, якщо я не буду переобрана наступного разу до ПАРЄ, в народного депутата України залишається ще дуже великий фронт робіт, так само міжнародних, у групах співдружності з різними країнами. Тому я думаю, що роботи мені вистачить, за це я не переживаю», – повідомила вона.

Савченко також зазначила, що перевибори нового складу групи в ПАРЄ відбувається щорічно, й вона «ще не цікавилася тим, як ця процедура проходить, тому що минулого разу її пропустили заочно».

Коментуючи своє виключення з фракції «Батьківщини», депутат заявила, що її політичне бачення відрізняється від позицій партії.

«Тому незалежно від моєї поїздки в Москву чи Мінськ це все одно сталося б. Пізніше, але все одно сталося б», – додала вона.

Нагадаємо, 22 грудня Верховна Рада проголосувала за виключення Савченко з української делегації в ПАРЄ. Це рішення підтримали 237 нардепів.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО