Ярмоленко став найкращим футболістом країни

На церемонії «Футбольні зірки України 2016», яка 12 грудня проходить на НСК «Олімпійський» в столиці України, було визначено кращого футболіста 2016 року. Ним став гравець київського «Динамо» Андрій Ярмоленко.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Федерації футболу України.

Серед номінантів також були представлені Тарас Степаненко та Марлос з донецького «Шахтаря».

Відзначається, що в рамках урочистого заходу обираються і нагороджуються кращі гравці чоловічих і жіночих змагань з футболу, футзалу та пляжного футболу, 11 кращі гравці за версією футболістів-професіоналів, а також визначається кращий гол 2016 року.

Футбольної школою року була визнана дитячо-юнацька школа «Динамо». Молодим гравцем року - півзахисник «Шахтаря» Віктор Коваленко.

Кращим тренером чоловічих команд - наставник луганської «Зорі» Юрій Вернидуб. Автором найкращого голу 2016 року - м'яч, забитий Сергієм Сидорчук ( «Динамо») у ворота «Дніпра» 6 листопада в рамках матчу Прем'єр-ліги.

Арбітром року назвали Миколи Балакіна. Кращі 11 гравців у вигляді символічної команди мають такий вигляд: Пятов - Срна, Хачеріді, Ракицький, Соболь - Фред, Степаненко - Коваленко - Ярмоленко, Мораес, Марлос.

Нагадаємо, 12 грудня воротар київського «Динамо», і в минулому збірної України, Олександр Шовковський офіційно заявив про завершення більш, ніж 20-річної кар'єри гравця.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО