Twitter пригрозив заблокувати акаунт Трампа

Мікроблог Twitter може заблокувати акаунт обраного президента США Дональда Трампа, якщо визнають його таким, що порушив правила.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Вести».

Повідомляється, що після того, як Twitter забанив ряд гучних акаунтів, пов'язаних з «альт-правими» рухами на початку цього тижня, було піднято питання про те, чи видалять вони акаунт Трампа.

Коли у них запитали, чи дійсно вони забанили обраного президента, сайт мікроблогів сказав, що якщо він порушить правила, то його обліковий запис буде видалено.

Представник компанії сказав: «Правила Twitter забороняють насильницькі погрози, образи, ненависну поведінку, а також зловживання акаунтом, і ми будемо вживати заходів щодо акаунтів, що порушують ці правила».

Чи означає це, що Трамп буде забанений, якщо його визнають таким, що порушив правила, представник підтвердив: «Правила Twitter застосовуються до всіх акаунтів, в тому числі верифікованих».

Незабаром після цього Twitter ввів свої недавні заходи анти-тролів, сайт забанив главу Національного Інституту політики, Річарда Спенсера. «Це корпоративний сталінізм,» - сказав Спенсер. - Twitter намагається стерти Alt Right. Вони явно злякалися. Вони зазнають невдачі!».

Нагадаємо, мексиканська влада готова до конструктивних відносин з американською владою на чолі з обраним президентом Дональдом Трампом.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО