Миколаївський губернатор пригрозив «замочити в сортирі» Захарченка

Голова Миколаївської Облдержадміністрації Олексій Савченко вельми оригінально відповів на заяву ватажка так званої «ДНР» Олександра Захарченко про майбутнє захоплення Одеси, Миколаєва та Каховки. Він пообіцяв «замочити будь-якого терориста в сортирі».

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Савченко сказав у відеозверненні, яке опубліковано на сторінці губернатора в Facebook.

«Сьогодні отримав ганебне звістка, що пан Захарченко нібито хоче приїхати до Миколаєва. Ви можете представляти себе де завгодно, хоч в Ріо-де-Жанейро, але ваше життя проходить, і залишиться тільки спогадах тих, кого ви ... але зараз не про це. Я хочу відповісти вам словами вашого господаря: «Будь-якого терориста будемо мочити в сортирі», - сказав Савченко.

Він також запросив усіх бажаючих відвідати Миколаївську область.

Раніше, 26 листопада, ватажок так званої «ДНР» Олександр Захарченко під час концерту в окупованому Торезі зі сцени заявив, що: «Ми були на передовій і говорили про те, як будемо далі жити і що ми домагаємося. В Одесу ми прийдемо як господарі, і до Миколаєва, і в славну Каховку».

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО