У КМДА розповіли, на яку кількість туристів розраховують наступного року

Очікується, що наступного року лише на пісенний конкурс «Євробачення» до Києва приїдуть близько 20 тисяч туристів.

Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Олексій Резніков, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Усього ж кількість туристів, що протягом 2017 року відвідають українську столицю, оцінюють в 1,3 мільйона.

«Ми очікуємо наступного року близько 1,3 мільйона туристів», – зазначив Резніков під час брифінгу у вівторок.

Чиновник поінформував журналістів про хід підготовки до проведення заходу. Цього тижня, за його словами, планується виїзд керівництва міста на основні локації проведення «Євробачення», а на його кінець заплановане засідання міського оргкомітету з підготовки до конкурсу.

Резніков підкреслив, що влада столиці відмовилася від офіційної частини відкриття «Євробачення» на території Софії Київської. «Жодних подій та офіційних заходів «Євробачення-2017» на території Софійської площі не буде», – підкреслив він, додавши, що урочисте відкриття конкурсу може відбутися поблизу Маріїнського палацу, а так зване «євромістечко» планують створити на Хрещатику (на відрізку між вулицями Богдана Хмельницького та Городецького).

Нагадаємо, місцем проведення «Євробачення-2017» визначений Міжнародний виставковий центр на Лівому березі. Бажання направити на конкурс свого представника вже підтвердила й Росія.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО