У Білій Церкві запустили новий завод мінеральних добрив – фото

У Білій Церкві відбулося офіційне відкриття першої черги заводу з виробництва мінеральних добрив і засобів захисту рослин компанії «Альфа-Смарт Агро».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Latifundist.

«Ми інвестували в підприємство понад 110 млн грн. Відмінність від аналогічних виробництв полягає в тому, що на нашому заводі кожна лінія виділена під свій вид продукції», – зазначив глава правління «Альфа-Смарт Агро» Борис Тодоров.

Виробнича потужність заводу становить 11,4 тис. т в рік. Чотири окремі лінії виділені для кожного виду продукції: фунгіцидів, інсектицидів, протруйників та водних розчинів.

На підприємстві працевлаштовано 50 осіб, планується залучити ще близько 100.

На даний момент завершена 1 і 2 черги будівництва. У планах розвитку на 2017-2018 рр. – інвестувати ще близько 90 млн грн.

Як раніше повідомлялося, Україна домовилася з Westinghouse про збільшення поставок ядерного палива і будівництво в майбутньому на території країни заводу з його виробництва.

Нагадаємо, що 13 вересня 2016 року мер Миколаєва Олександр Сенкевич повідомив, що незабаром пройде інвестиційний форум, де визначиться фірма-переможець, яка найближчим часом побудує завод з переробки твердих побутових відходів (відео 3:24 - 3:33).

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО