Туреччина-Україна: де дивитися матч відбору на Чемпіонат світу-2018

У четвер у рамках відбору на Чемпіонат світу з футболу 2018 року відбудеться матч між збірними Туреччини та України.

Поєдинок пройде в турецькому місті Конья на однойменному стадіоні, старт матчу запланований на 21:45 за київським часом, повідомляє «Слово і Діло».

У заявці збірної України 25 спортсменів. Орієнтовний стартовий склад української команди: Андрій Пятов, Едуард Соболь, Олександр Кучер, Євген Хачеріді, Богдан Бутко, Тарас Степаненко, Сергій Рибалка, Євген Коноплянка, Сергій Сидорчук, Андрій Ярмоленко, Артем Кравець.

Наставник збірної Туреччини Фатіх Терім попередньо обрав на матч з українцями таких гравців: Волкан Бабаджан, Шенер Озбайракли, Сердар Азіз, Каан Айхан, Мехмет Топал, Ісмаїл Кейбаші, Окай Йокушлу, Озан Туфан, Емре Мор, Хакан Чалханоглу, Дженк Тосун.

На поєдинку очікується аншлаг: розкуплені всі 41 тисяча квитків. Подивитися матч в Україні можна буде в телевізійній трансляції на каналах «Україна» та «Футбол-1».

Нагадаємо, перший матч відбору на ЧС-2018 Україна провела зі збірною Ісландії. Київський поєдинок завершився з рахунком 1:1. Так само на виїзді зіграла зі своїм першим суперником, збірною Хорватії, команда Туреччини.

Раніше повідомлялося, що матч між збірними України та Косово відбудеться на нейтральній території, в польському Кракові, з огляду на невизнання Україною незалежності Косово.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО