Аваков розповів, чи вдалося оновити Кривоозерський райвідділ поліції

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков стверджує, що відділ поліції в Кривому Озері Миколаївської області розформовано повністю.

Про це він заявив в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1», повідомляє «Слово і Діло».

«Райвідділ (Кривоозерський – Ред.) розпущений у повному обсязі. Призначено нового начальника райвідділу й набираються туди нові люди. Штат цього райвідділу до цієї події був не сформований, недоукомплектований приблизно на 45%. Зараз цей відділ очолює новообраний молодий патрульний із Миколаєва з вищою освітою й там ведеться набір нових людей», – зазначив міністр.

Водночас, як повідомлялося раніше, за словами начальника Управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, підполковника Олексія Попкова, всі посади в цьому райвідділі дійсно були скорочені, але пізніше був введений новий штат, в якому опинилися й старі співробітники.

«Вже проводяться співбесіди, поглиблено вивчаються співробітники, які вже працювали там. Зараз уже відібрані з тих людей, які раніше там працювали, близько 20 осіб, які можуть продовжити службу, інші – будуть звільнені», – заявив Попков.

Щоб розібратися в ситуації докладніше, «Слово і Діло» надіслало відповідний запит і буде уважно стежити за розвитком подій. У разі, якщо інформація про повне оновлення штату підтвердиться, статус обіцянки буде змінений на «виконано».

Нагадаємо, 25 серпня Арсен Аваков пообіцяв, що райвідділ поліції Кривого Озера буде розформований і повністю оновлений. Оскільки приблизно 20 старим співробітникам цього ж райвідділу дозволили продовжити службу, «Слово і Діло» надало цій обіцянці статус «не виконано».

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО