Монтян ображала Тимошенко та Садового на російському телебаченні

Український адвокат Тетяна Монтян на російському телебаченні ображала мера Львова Андрія Садового та лідера партії «Батьківщина» Юлію Тимошенко.

Про свою участь у програмі «Час покаже» на Першому каналі вона повідомила на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Вона (Тимошенко – Ред.) – плоть від плоті цієї нової злочинної влади номер два, а з львів'янами все зрозуміло – вони тонуть у смітті завдяки своєму ж обраному меру Андрію Садовому із «Самопомочі», яка виявилася «Самонеміччю», – заявила Монтян.

Адвокат вважає, що українських політиків найняли Сполучені Штати та Європа, й вони «продали нашу незалежність, якої більше немає».

Крім того, вона висловила свою думку й щодо Президента Петра Порошенка.

«Порошенко був цілком проросійським, але потім йому запропонували трохи більше грошей із Держдепу. Вони всі були проросійськими. Тимошенко сміялася з Путіним прекрасно», – вважає Монтян.

Відзначимо, що ще в квітні минулого року Служба безпеки підозрювала Тетяну Монтян в пособництві терористам «ДНР» і «ЛНР».

Нагадаємо, днями під Москвою в ресторані «Ветерок» убили лідера української сепаратистської організації «Оплот» Євгена Жиліна.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО