Полторак скасував 400 наказів, які гальмували реформу армії

Міністр оборони України Степан Полторак скасував 395 наказів попередніх керівників відомства, які гальмували процеси ухвалення управлінських рішень і заважали здійсненню реформи.

Це частина роботи з приведення нормативно-правової бази відомства «у відповідність до вимог армій провідних країн світу», повідомляється на сайті Міноборони, передає «Слово і Діло».

«Міністр підписав наказ про визнання такими, що втратили силу, 395 наказів, ухвалених у попередні роки, які своїми положеннями гальмували процеси ухвалення управлінських рішень і заважали здійсненню реформи. Це вже п'ятий такого змісту наказ, підписаний міністром», – наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, на потреби Збройних сил України цього року потрібно виділити ще 7 млрд грн.

Нагадаємо, міністр оборони, генерал армії України Степан Полторак заявляв, що в Збройних силах буде створена власна школа інструкторів.

«Слово і Діло» зафіксувало 61 обіцянку міністра оборони України Степана Полторака, 34 з яких він виконав. Коефіцієнт його відповідальності – 56%. Із повним переліком обіцянок Полторака пропонуємо ознайомитися на сторінці.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО