У столиці обрали нового головного архітектора

Олександр Свистунов став головним архітектором міста Києва.

За результатами конкурсу на вакантну посаду директора департаменту містобудування та архітектури він набрав найбільшу кількість балів, повідомили в прес-службі КМДА, передає «Слово і Діло».

«Комісія буде рекомендувати міському голові призначити директором департаменту містобудування та архітектури Олександра Свистунова», – повідомили в прес-службі.

Так, 9 вересня на черговому засіданні конкурсної комісії з проведення конкурсу на вакантну посаду директора департаменту містобудування та архітектури-головного архітектора міста Києва підрахували результати конкурсу й визначили переможця за кількістю набраних балів.

Найбільшу кількість балів набрав Олександр Свистунов – 12,69, на другій позиції – Сергій Броневицький із 11,74 бала, а Ганна Бондар, набравши 11,64 бала, посіла третю сходинку.

«Вибір зроблено в рамках закону, кандидатура переможця буде представлена на затвердження меру Києва... Місто очікує дії, ефективні та позитивні для Києва», – підкреслив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко, коментуючи результати конкурсу.

Раніше повідомлялося, що КП «Київський метрополітен» оголосило про відкриття торгів на розробку проектної документації будівництва ділянки Сирецько-Печерської лінії від станції «Сирець» на житловий масив Виноградар на суму 149,9 млн грн.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО