Бойовики продовжують вести вогонь по всій лінії розмежування – штаб АТО

Бойовики самопроголошених республік із різних видів озброєнь обстріляли опорні пункти Збройних сил України вздовж усієї лінії розмежування.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«За минулу добу російсько-окупаційні війська 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових: 8 випадків зафіксовано на донецькому напрямку, 9 – на маріупольському та 3 – на луганському», – йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу АТО, бойовики з 82-мм мінометів, гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї обстріляли Авдіївку, а з кулеметів і стрілецької зброї – Луганське й Верхньоторецьке. Також із гранатометів обстріляли Новоселівку другу.

«На маріупольському напрямку неспокійно було поблизу Широкиного, де бойовики застосували міномети калібру 82 мм, гранатомети та кулемети. Також у районі Мар’їнки та Старогнатівки ворог вів вогонь зі стрілецької зброї. Крім того, бойовики стріляли по захисниках Широкиного з БМП, кулеметів та стрілецької зброї», – додали в штабі.

Також сепаратисти порушували режим перемир'я й на луганському напрямку, де з гранатометів та кулеметів обстріляли Новоолександрівку, а зі стрілецької зброї – Попасну.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО