ЄС продовжив санкції проти Росії ще на півроку

Рада Європейського Союзу на рівні послів продовжила персональні санкції проти осіб, причетних до посягання на незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Про це пише у себе в Twitter спеціальний кореспондент європейського відділення «Радіо Свобода» Рікард Йозвяк, передає «Слово і Діло».

«Посли ЄС сьогодні ухвалили рішення продовжити термін 2 візових санкцій і заморожування активів на 146 осіб і 37 організацій з Росії, України та Криму на 6 місяців», – пише він.

Нагадаємо, до списку санкцій ЄС входять 149 осіб, включаючи російських чиновників, українських учасників терористичних організацій на Донбасі, а також кримських представників російського режиму, причетних до посягання на незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. До цих осіб застосовано візову заборону для в'їзду на територію Євросоюзу, а також заблоковані активи на території країн-членів.

Раніше повідомлялося, що президент США Барак Обама підтвердив на зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним політику продовження санкцій.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО