Рева розповів, коли в Україні з'явиться послуга «Прозорий офіс»

Центри надання адміністративних послуг соціального характеру «Прозорий офіс» з'являться на всій території України не раніше ніж через 5-7 років.

Про це міністр соціальної політики Андрій Рева заявив під час робочої поїздки з мером Харкова Геннадієм Кернесом за планом створення «Прозорого офісу», повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Мінсоцполітики.

«Прозорі офіси» по всій країні повинні заробити через 5-7 років. Коли у вашому місті запрацює центр надання адміністративних послуг нового формату, ви побачите, наскільки зміниться ставлення людей до влади, адже їм не доведеться більше пересуватися з кабінету в кабінет і стояти в чергах», – зазначив Рева.

Міністр підкреслив, що проект програми «Прозорий офіс» в пілотних містах дасть мультиплікаційний ефект, оскільки вони першими будуть розробляти зразок для масового загальнодержавного впровадження роботи центрів надання адміністративних послуг.

«Основна мета плану створення мережі «Прозорий офіс» – реформування неефективного державного апарату і значне поліпшення надання послуг населенню», – підкреслив Рева.

Як раніше повідомлялося, Кабінет міністрів України подасть в Раду законопроект про реформування системи оплати праці до кінця вересня.

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко заявив, що Кабінет міністрів планує підвищити середній розмір пенсій в жовтні-листопаді 2016 року.

У базі даних «Слово і Діло» зафіксовано 13 обіцянок міністра соціальної політики Андрія Реви. Всі вони знаходяться в процесі виконання. З повним переліком обіцянок міністра можна ознайомитися на сторінці.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО