Тепер усе налагодиться: соцмережі відреагували на відставку Тетяни Попової

Рішення Тетяни Попової залишити посаду заступника міністра інформаційної політики привернуло увагу користувачів соціальних мереж.

Українці в мережі майже одноголосно позитивно відреагували на звільнення Попової. Про свою відставку вона написала на сторінці в Facebook.

«Я залишаю уряд. Не згідна з атаками на журналістів та свободу слова з боку окремих політиків та політичних організацій. Не можу прийняти відсутність відповідної реакції на ці атаки. На знак протесту залишаю уряд і продовжу відстоювати як громадянин та волонтер ідеї Майдану, свободу та демократію. Я продовжу боротися за все, за що воюють наші патріоти на фронті», – заявила Попова.

Відомий український журналіст Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook різко висловився з приводу відставки заступника Юрія Стеця: «Низький вам уклін за те, що ви нарешті вирішили перестати паскудити нашій державі з висоти свого чиновницького крісла. Якщо, звичайно, ви не повторите подвиг вашого шефа Стеця, який також досить давно «подав у відставку», гарно пропіарившись, та так у цю відставку й не відправившись».

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука висловив надію, що уряд задовольнить заяву Тетяни Попової.

Однак не всі поділяли загальну ейфорію від рішення заступника міністра інформполітики залишити посаду.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО