«Самопоміч» про Савченко: не треба зачаровуватися, щоб потім не розчаровуватися

Санкції проти Росії мають бути посилені, а заяви народного депутата від фракції «Батьківщини» Надії Савченко не варті того, щоб їх коментувати.

Про це заявив народний депутат від фракції «Самопомочі» Роман Семенуха, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Я не розумію, чому ми всі повинні коментувати, що сказала Савченко. Я не маю, чим коментувати висловлювання людини, половину яких вона говорить словами Медведчука та інших проросійських людей», – додав він, зазначивши, що не потрібно зачаровуватися, щоб потім не розчаровуватися.

Нардеп додав, що Україна має вимагати від Заходу, в тому числі від Євросоюзу, не продовження санкцій із першого січня 2017 року, а їх посилення, оскільки сьогодні вони не досягають політичної мети.

«Треба говорити про те, що Росія категорично відмовляється виконувати Мінські домовленості, а саме в моментах припинення вогню, відведення військ, щодо обміну полоненими всіх на всіх», – вважає він.

Сьогодні стало відомо, що Надія Савченко оголосила голодування на знак протесту проти бездіяльності у визволенні полонених.

«Слово і Діло» зафіксувало 40 обіцянок Романа Семенухи, з яких він виконав 12. Коефіцієнт відповідальності політика – 30%. Із повним переліком обіцянок народного депутата можна ознайомитися на сторінці.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО