Бойовики продовжують обстрілювати українську армію з артилерії – штаб АТО

Бойовики самопрогодошених республік обстріляли опорні пункти Збройних сил України із забороненої артилерії та важких мінометів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати позиції підрозділів сил АТО. За минулу добу зафіксовано 41 випадок відкриття вогню, з них 19 – на донецькому, 18 – на маріупольському та 4 – на луганському напрямках», – йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу АТО, сепаратисти застосували 122-мм артилерію по позиціях ЗСУ в Миколаївці другій, а зі 120-мм мінометів вели вогонь у Зайцевому, Авдіївці, Семигір’ї, Новоселівці та Новоселівці другій.

«По Новгородському та н. п. Дача окупанти стріляли з 82-мм мінометів. Крім цього, під вогнем 82-мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї опинилися українські воїни в Авдіївці», – додали в штабі.

Також НЗФ були активні й на маріупольському напрямку, де зі 122-мм артилерії та 120-мм мінометів обстріляли сили АТО в Красногорівці, з мінометів калібром 82 мм – у Гнутовому, а великокаліберні кулемети – по захисниках Широкиного.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО