Порошенко розповів, що Україна зробила за роки його президентства

Україні вдалося багато зробити на своїй європейському шляху – підписати Угоду про асоціацію з Європейським Союзом, виконати умови безвізового режиму і домогтися успіхів в енергонезалежності.

Про це під час церемонії вручення сертифікатів на квартири військовим морякам в Одесі заявив Президент України Петро Порошенко, повідомляє «Слово і Діло».

«Я вважаю, що за цей час (два роки президентства - Ред.), завдяки нашим рішучим діям, ми дуже багато зробили в європейському напрямку», – заявив Порошенко.

За його словами, головними досягненнями можна назвати підписання асоціації з Євросоюзом, виконання дорожньої карти щодо візової лібералізації та кроки щодо енергетичної незалежності країни.

Також, Порошенко додав, що Україна ввела систему електронних закупівель, створила антикорупційну «інфраструктуру» і зрушила з місця в судовій реформі.

«Це все є демонстрацією рішучості наших дій по наведенню порядку в державі. І головне - за цей час ми створили за стандартами НАТО реформу Збройних сил України», – зазначив він.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО