Москаль побачив зв’язок між «чорною касою «регіоналів» і Віктором Ющенком

Керівник Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль прокоментував ситуацію з оприлюдненням «чорної бухгалтерії» «Партії регіонів».

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Москаль написав на своєму персональному сайті.

За словами закарпатського губернатора, за здачу влади Віктору Януковичу, Віктор Ющенко отримав майже мільярд доларів. «Що ми шукаємо в «чорній касі» «Партії регіонів» на два мільярди доларів, якщо майже один мільярд забрали за здачу влади Януковичу колишній президент України Ющенко та його глави адміністрації Балога та Ульянченко?», – написав Москаль.

Також Москаль додав, що Національне антикорупційне бюро має розслідувати фонд Ющенка «Лікарня майбутнього». Губернатор називає цей проект масштабною аферою.

«Будь-яке антикорупційне бюро починає свою роботу з вищого керівництва держави, тому я пропоную почати з екс-президента України Віктора Ющенка. А від нього ниточки потягнуться і до «чорної каси» «Партії регіонів», і до корупційних схем, за якими він здав владу Януковичу», – підсумував Москаль.

Нагадаємо, сьогодні народний депутат України Сергій Лещенко опублікував так звану «чорну бухгалтерію» колишньої «Партії регіонів». В оприлюднених документах містяться розписки про отримання коштів, прізвища, підписи, суми та цілі платежів. Ці ж документи днями екс-заступник глави СБУ Віктор Трепак передав до НАБУ.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО