Бойовики обстріляли українську армію із заборонених мінометів – штаб АТО

Бойовики самопроголошених республік із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм обстріляли українські позиції на Донбасі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Ситуація в зоні проведення АТО залишається напруженою. Впродовж минулої доби противник 21 раз відкривав вогонь по опорних пунктах українських захисників. Із мінометів калібру 120 мм російські найманці обстріляли наші позиції в районі Верхньоторецького, Новобахмутівки, Красногорівки та Опитного», – йдеться в повідомленні.

За словами представників штабу АТО, зі стрілецької зброї, гранатометів різних систем та 82 мм мінометів сепаратисти обстріляли позиції Збройних сил України в Авдіївці та Невельському.

«Крім того, укріплення неподалік Красногорівки, Новотроїцького та Талаківки були обстріляні зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та автоматичних гранатометів, а в районі Красногорівки вівся снайперський вогонь», – додали в штабі.

Також міномети калібру 82 мм використовувалися по позиціях сил АТО в Зайцевому, а поблизу Станиці Луганської вівся обстріл із кулеметів великого калібру, гранатометів різних систем та озброєння БМП.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО