Ситуація у зоні конфлікту продовжує загострюватися – штаб АТО

Бойовики самопроголошених республік вчергове обстріляли позиції Збройних сил України вздовж майже всієї лінії розмежування.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Ситуація в зоні проведення АТО продовжує загострюватися. Минулої доби російські найманці 25 разів відкривали вогонь по позиціях українських підрозділів», – йдеться в повідомленні.

За словами представників штабу АТО, найгарячішими точками залишаються населені пункти на донецькому напрямку. Так, бойовики зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів різних систем, а також мінометів калібру 82 та 120 мм обстріляли позиції ЗСУ в Авдіївці та на шахті Бутівка.

«На маріупольському напрямку по позиціях сил АТО поблизу Широкиного, Гнутового, Павлополя, Комінтернового ворог відкривав вогонь із великокаліберних кулеметів, а згодом долучив міномети калібру 82 та 120 мм», – додали в штабі.

Окрім того, поблизу Луганського та Новгородського супротивник вів вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та автоматичних гранатометів. На луганському напрямку було відносно тихо.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО