Савченко створить багато проблем Тимошенко – політтехнолог

Після звільнення українська льотчиця, народний депутат України Надія Савченко може створити низку проблем лідеру фракції «Батьківщини» Юлії Тимошенко.

Таку думку в Facebook висловив український політтехнолог Тарас Березовець, пише «Слово і Діло».

За його словами, хоч це й особиста перемога Президента України Петра Порошенка, але вона може створити деякі труднощі для України.

«Повернення Савченко створює багато серйозних проблем і викликів країні, про які поки сором'язливо мовчать влада та опозиція. Найперша проблема чекає лідера фракції, куди Надія Савченко тріумфально заходить обраним народним депутатом. І мені здається, тут місце в човні буде лише для однієї людини», – вважає Березовець.

Водночас політичний аналітик Павло Нусс також заявляє, що Савченко змістить Юлію Тимошенко з посади лідера фракції. На його переконання, Надія Савченко пам'ятає, як Тимошенко пообіцяла, але не поїхала до Москви перед парламентськими виборами 2014 року.

«Для Тимошенко Надія – це лише вдалий політтехнологічний прийом. А от зараз повертається реальна людина, яка зможе ставити питання та вимагати відповіді на них. До виконання своїх обов'язків повертається лідер фракції», – пише Нусс.

***
Редакція «Слово і Діло» може не поділяти точку зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО