Деканоїдзе не бачить результатів роботи департаменту Киви

Голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе заявила, що не бачить результатів роботи департаменту з протидії наркозлочинності, який очолює одіозний Ілля Кива.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «5 канал».

За словами Деканоїдзе, Ківа організував в департаменті хаос, від якого страждають і справи, і люди.

«Я не бачу результатів його роботи. Більш того, у нього немає доступу до секретної інформації. Від організованого цим офіцером хаосу в департаменті страждають і справи, і люди, які там працюють. Подробиць більше не скажу, так як боюся скотитися в емоції. Я сподіваюся і майже впевнена, що скоро підлеглого з таким прізвищем у мене не буде»,- сказала голова Нацполіції.

Деканоїдзе також нагадала, що ініціювала звільнення Ківи з посади і додала, що рішення цього питання вже поза її компетенцією.

У той же час, вчора в департаменті підвели підсумки роботи за півроку з моменту організації ДПН.

Прес-служба департаменту повідомила, що за 6 місяців роботи співробітниками ДПН було викрито майже 11 тисяч злочинів, пов'язаних з наркотиками. Більше 5 тисяч наркозлочинців були притягнуті до кримінальної відповідальності. Також в департаменті відзвітували про закриття 400 лабораторій з виготовлення синтетичних наркотиків, а також про перекриття міжнародного каналу з контрабанди кокаїну.

Нагадаємо, 22 квітня глава національної поліції України Хатія Деканоїдзе заявила, що подала заяву про звільнення начальника Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Іллі Киви.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО