Марушевська розповіла, як система чинить опір реформам

Керівник Одеської митниці Юлія Марушевська заявила, що керівництво Державної фіскальної служби продовжує чинити опір реформам.

Про це вона написала на власній сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Мені прикро, що система всіляко придумує, як очорнити результати роботи Одеської митниці. Були сподівання, що керівництво ДФС підтримує наші реформи, але щоразу я отримую брехливі звинувачення. Вони прозвучали, зокрема, на вчорашній прес-конференції голови ДФС Романа Насірова», – заявила Марушевська.

За її словами, Насіров вчергове звинуватив Одеську митницю у зникненні конфіскованого вантажу на сумму 50 млн грн. Марушевська нагадала, що цей конфіскат не перебував на Одеській митниці, а належав місцевій податковій.

«Щодо зникнення конфіскованого вантажу на 50 мільйонів гривень нагадую: пане Насіров, Ви керуєте ДФС України, тому дізнайтеся, будь ласка, у Гліба Мілютіна, в. о. глави ДФС в Одеській області, де перебуває конфіскат податкової служби на суму 50 млн грн», – зазначила керівник митниці.

Як стверджує Марушевська, керівництво ДФС бачить лише «зло» в змінах Одеської митниці. Водночас вона запропонувала Насірову самому переконатися в зворотньому та спитати у «білих» компаній, чи покращилася ситуація в Одесі.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО