Аваков дав невтішний прогноз на найближчі роки

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков прогнозує, що через тотальну економію, підвищення тарифів і тривалу політичну кризу в найближчі два роки українцям доведеться скрутно.

Про це глава МВС розповів у інтерв'ю «Еспресо.ТВ», передає «Слово і Діло».

За словами міністра, зараз Україні потрібно знайти рішення для виходу з політичної кризи та продовжувати проводити непопулярні реформи.

«Нам потрібно знаходити рішення в нинішній політичній кризі... Ми повинні знайти механізм, як продовжувати робити непопулярні реформи навіть у такій ситуації протиріч, яка зараз є», – сказав Аваков.

Глава МВС також зазначив, що найближчі роки реформ для країни будуть складними.

«Нам потрібно зрозуміти, що в нас не буде легкого року. Ні цього, ні наступного. Але якщо ми хочемо мати майбутнє – красиве, ясне, зрозуміле – й жити щасливими людьми в гарній країні, багатими, то нам потрібно сьогодні зчепити зуби та дещо зробити. Не дуже популярне», – сказав міністр.

Як повідомляло «Слово і Діло», глава Кабінету міністрів України Арсеній Яценюк нагадав, що серед варіантів вирішення урядової кризи є його прем'єрство.

«Слово і Діло» стежить за тим, як міністр внутрішніх справ виконує свої обіцянки. Наразі Аваков роздав їх вже 150, з яких 40 не виконав, а 77 – виконав. Рівень відповідальності чиновника – 51%.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО