Порошенко проведе тристоронні переговори з Меркель та Олландом

Президент України Петро Порошенко відбув до Брюсселя для проведення низки зустрічей із чиновниками Європейського Союзу та президентом Франції Франсуа Олландом, а також федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Про це повідомив на власній сторінці в Facebook прес-секретар Глави держави Святослав Цеголко, повідомляє «Слово і Діло».

«17 березня у Брюсселі Президент проведе тристоронню зустріч із президентом Європейської Ради Дональдом Туском і президентом Європейської комісії Жаном-Клодом Юнкером», – сказав Цеголко.

Також, за його словами, Порошенко зустрінеться з президентом Франції Франсуа Олландом і федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель. У повідомленні Цеголка не зазначається, що саме стане предметом переговорів.

Нагадаємо, що 15 березня Президент України Петро Порошенко підписав закон про електронне декларування, що був останнім у так званому «безвізовому пакеті». А вчора, 16 березня, конкурсна комісія з обрання членів Національного агентства із запобігання корупції дообрала ще двох працівників відомства. Ввечері Кабінет міністрів затвердив новий склад НАЗК, тим самим виконавши всі вимоги щодо лібералізації візового режиму з ЄС.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО