Кличко відкриє в Києві «Офіс реформ»

Мер Києва Віталій Кличко заявив про намір відкрити в столиці «Офіс реформ», який буде займатися впровадженням інновацій.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу КМДА.

«Ми зосереджені на тому, щоб зробити столицю містом технологічним в управлінні – коли інновації та високі технології допомагають місту стати по-справжньому комфортним для його жителів і гостей. І наше прагнення – вивести місто Київ на світовий рівень розвитку», – заявив Кличко на зустрічі з членами Американської торгової палати в Україні.

Столичний градоначальник пояснив, що Офіс складатиметься з групи управлінців, які займуться проектним менеджментом, стратегічним плануванням і впровадженням реформ.

Кличко зазначив, що «Офіс реформ» буде окремою від КМДА структурою із зовнішнім фінансуванням за рахунок донорських коштів. Воднчас він буде підпорядковуватися «Стратегічній раді», до якої увійде сам мер, а також перший заступник голови КМДА та секретар Адміністрації.

Також для підтримки Офісу буде створено експертну раду, що складається з представників МФО та міжнародної спільноти.

У КМДА повідомляють, що сьогодні Віталій Кличко зустрівся зі 100 представниками Американської торгової палати в Україні, де назвав Київ найкращим містом для інвестицій.

«Слово і Діло» зафіксувало 295 публічних обіцянок Віталія Кличка. Рівень відповідальності київського мера – 44%.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО