Порошенко заявив, що не допустить дострокових виборів

Президент України Петро Порошенко заявив, що кращого складу Верховної Ради в країні не буде й потрібно навчитися працювати з чинними парламентарями.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Глави держави.

«Єдине, на чому я хочу наголосити, в жодному разі я не можу допустити й не допущу дострокових парламентських виборів на цьому етапі. Бо при всьому тому, що декларують окремі політичні лідери та діячі, що вони хочуть дійсно перезавантаження, насправді вони намагаються зловити рибу в мутній воді, насправді вони працюють на дострокові вибори», – зазначив Порошенко.

За його словами, парламентська коаліція нарешті має визначитися з кандидатами до складу Кабінету міністрів України та в голови уряду. Також фракціям Верховної Ради потрібно домовитися про нову коаліцію.

«Ми не маємо ані часу, тому що це потребує півроку тотальної бездіяльності й популізму, ані необхідності, тому що кращої Ради у нас не буде. Потрібно вчитися працювати з цією Радою», – заявив Президент.

Крім того, Порошенко заявив, що метою майбутнього уряду має стати імплементація вже ухвалених законів. Саме тому Україні потрібна ціла низка осіб, відповідальних за реформи.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО