Деканоїдзе не бачить Іллю Киву офіцером поліції

Начальник Національної поліції Хатія Деканоїдзе не бачить начальника Департаменту протидії наркозлочинності Іллю Киву офіцером поліції.

Про це вона розповіла в інтерв'ю «Українській правді», передає «Слово і Діло».

«Давати оцінки вчинкам – це справа внутрішньої безпеки. Вони цим займаються, якщо є якісь помилки або якісь факти. Але особисто моя думка: я не бачу Киву поліцейським офіцером у нашій новій поліції», – зазначила Деканоїдзе.

На її думку, потрібно дочекатися переатестації центрального апарату Національної поліції. «Єдине, що я можу сказати, це те, що переатестація центрального апарату поки не завершилася. Давайте дочекаємося переатестації», – додала Хатія Деконаідзе.

За її словами, поточна переатестація – це не останній етап очищення кадрового ресурсу поліції. «Це перший етап очищення. Тому я тут, щоб поступово домагатися того, щоб функціонал, структура та люди, які працюють в нашій команді, були адекватними й гідними», – каже Деканоїдзе.

Як повідомлялося раніше, переатестацію в Київській області не пройшло 60% вищого керівництва, 40% керівників середньої ланки та 19% рядових.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО