У Нацполіціі стартує програма спецпідготовки «лицарів честі»

У Національній поліції стартує нова програма зі спеціальної підготовки майбутніх керівників структурних та територіальних підрозділів.

Про це повідомив народний депутат України, член колегії Міністерства внутрішніх справ Мустафа Найєм у своєму Facebook, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні у Національної поліції особливий день. Ми починаємо програму спеціальної підготовки майбутніх керівників структурних та територіальних підрозділів. Поліції потрібні лідери та менеджери. У минулі часи їх називали золотим кадровим резервом. Ми їх називаємо «лицарями честі», – написав нардеп.

За його словами, завданням цієї програми стане підготовка керівників середньої та вищої ланки Нацполіціі, які володіють професійним досвідом і знаннями в галузі управління персоналом, а також кризового менеджменту. «Окремий акцент у програмі буде зроблено на розвитку лідерських якостей учасників і великому блоці ціннісної та етичної підготовки», – додав Найєм.

Також, згідно його слів, для цієї програми проходив відбір кращих співробітників середньої та вищої ланки Нацполіціі, які тестувалися в Києві.

«Всі вони без винятку проходили поліграф (деякі – двічі), а також тест благонадійності MIDOT (система оцінки благонадійності та лояльності – Ред.). Остаточний відбір проходив під час двох етапів співбесіди – зі спеціальною комісією та потім особисто з Главою національної поліції Хатіей Деканоїдзе», – зазначив нардеп.

Крім того, Найєм повідомив, що подібні програми існують у всіх цивілізованих країнах світу, де проходила реформа правоохоронних органів.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО