Саакашвілі анонсував нові затримання чиновників-корупціонерів

Голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі заявив, що за корупційні злочини найближчим часом будуть затримані низка обласних чиновників.

Про це він написав у себе на сторінці в Facebook, інформує «Слово і Діло».

«Затримання в.о. голови департаменту Одеської обладміністрації Марченка за корупцію це далеко не кінець таких заходів», - зазначив Саакашвілі.

«Сьогодні я ще раз поговорив на цю тему з головою СБУ Василем Грицаком, поспілкувався з представниками прокуратури та провів зустріч з главою УВС. Найближчим часом цілий ряд посадовців в Одеській області відчують на собі те, що надалі ми будемо тільки продовжувати закручувати гайки відносно безчесних чиновників. Так ми робили в Грузії і будемо проявляти ще більше нетерпимості до корупції у ввіреній нам області», - додав керівник Одеської області.

Нагадаємо, 30 грудня 2015 року виконуючу обов'язки керівника департаменту ЖКГ Одеської ОДА Тетяну Марченко затримала прокуратура і СБУ при вимаганні 1,5 млн гривень у приватної компанії. До цього був заарештований за хабар начальник поліції міста Одеси і головний військовий комісар області, а також порушено справи щодо незаконної приватизації проти співробітників ОДА та обласної ради.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО