«Народний фронт» підтримає президентські зміни до Конституції – Тетерук

Народний депутат від «Народного фронту» Андрій Тетерук заявив, що фракція готова віддати свої голоси за президентські зміни до Конституції України.

Про це він розповів в інтерв'ю «Апострофу», передає «Слово і Діло».

«Ми будемо розглядати поправки, які вносить Президент до цих документів. Ми вже одного разу проголосували за них. На сьогоднішній день ми, напевно, готові знову дати свої голоси», – сказав Тетерук.

За його словами, зібрати необхідних 300 голосів у Верховній Раді, щоб ухвалити конституційні зміни в другому читанні – це робота Президента та його команди. Як стверджує Тетерук, скоріш за все, «НФ» проголосує за ці зміни, але спочатку необхідно дочекатися дня голосування, тому що він досі сподівається, що «Росія розвалиться» й зміни не доведеться ухвалювати.

Також нардеп упевнений, що чинний прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк залишиться на посаді, а свої помилки він виправить сам. Як стверджує Тетерук, немає сенсу рівнятися на рейтинги прем'єра, тому що «після парламентських виборів один рейтинг, а під час проведення непопулярних реформ – інший»

«Якщо прем'єр не хоче йти з цієї посади, немає сенсу його зливати. Мені здається, він бачить свої помилки й буде їх виправляти», – наголосив нардеп.

Нагадаємо, 11 грудня прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що він разом із Кабінетом міністрів готовий піти у відставку, якщо за це проголосує парламент.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО