Друга спроба: нардепи зібрали 93 підписи за відставку Шокіна

Після інциденту зі зникненням теки народного депутата України Єгора Соболєва, в якій були підписи за відставку Віктора Шокіна, народні обранці вирішили знову ініціювати збір підписів за відсторонення генпрокурора.

На цю мить зібрано вже 93 підписи зі 150 необхідних, пише «Слово і Діло» з посиланням на Facebook «радикального» депутата Андрія Лозового.

«93 підписи за відставку Шокіна. За одну добу гарної роботи. «Радикальна партія Ляшка», «Самопоміч», «УКРОП», «Свобода», «Самооборона Майдану» – однозначно «за», – пише Лозовий.

За його словами, також за відставку Віктора Шокіна підписались окремі депутати з фракцій «Блоку Петра Порошенка» та «Народного фронту».

«Жодного підпису – прогнозовано «Опоблок», «Відродження», «Воля народу» і, на превеликий жаль, несподівано «Батьківщина» – так само жодного підпису», – наголосив нардеп.

Нагадаємо, 11 грудня у нардепа від фракції «Самопомочі» Єгора Соболєва вкрали теку з підписами за відставку генерального прокурора Віктора Шокіна. За його словами, на момент зникнення в теці було 127 підписів.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО