«ДНР» хоче домовитися про обмін полоненими «всіх на всіх»

Сьогоднішні переговори тристоронньої контактної групи щодо мирного врегулювання конфлікту на Донбасі будуть присвячені трьом основним темам.

Про це повідомили в прес-службі глави делегації «ДНР» на Мінських переговорах Дениса Пушиліна, передає «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«На останніх цьогоріч переговорах у Мінську контактна група обговорить питання розмінування, обміну полоненими за формулою «всіх на всіх» та економічної безпеки», – йдеться в повідомленні.

За словами представників прес-служби, ці теми будуть обговорюватися на запланованих сьогодні переговорах трьох профільних контактних підгруп – з питань безпеки, гуманітарних та економічних питань.

Прес-секретар представника української сторони в контактній групі Дарка Оліфер повідомила, що серед ключових питань порядку денного – звіт гуманітарної підгрупи по звільненню полонених, в першу чергу тих, хто гостро потребує допомоги лікарів.

«Україна впевнена: абсолютно реально досягти суттєвого прогресу на цьому засіданні, за наявності, в першу чергу, відповідної волі у представників окремих районів Донецької та Луганської областей», – повідомила Дарка Оліфер.

Нагадаємо, раніше генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Росія продовжує ігнорувати Мінські домовленості та підтримувати сепаратистів на Донбасі.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО