Обіцяний сумським мером дитсадок відкрився з 3-місячним запізненням

Міський голова Сум Олександр Лисенко не спромігся вчасно відкрити дитячий садочок на вулиці Серпневій.

14 липня «Слово і Діло» зафіксувало обіцянку Лисенка про те, що дошкільний заклад запрацює 1 вересня 2015 року.

«Першого вересня буде відкриватися дитячий садочок на вулиці Серпневій, туди зараз іде закупівля обладнання й готується і за тендером закупівля, і та закупівля, яка не за тендерною документацію йде», – заявив у середині літа міський голова Сум.

Проте запуск роботи садочка був відкладений більш ніж на 3 місяці. Відповідно до листа управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради, станом на 24 листопада 2015 року дитсадок на вул. Серпневій, 1 ще не працював. Цей факт тоді пояснили тим, що об'єкт не був офіційно введений в експлуатацію.

Насправді ж заклад відкрився лише 12 листопада. Зазначається, що на реконструкцію садочка «Яблуньки» було витрачено близько 4 млн грн.

Таким чином, обіцянка сумського мера отримує статус «не виконано» – як і ще 15 його обіцянок, зареєстрованих «Словом і Ділом». Ознайомитися з повним переліком публічних зобов'язань Лисенка можна на його сторінці. У рейтингу відповідальності міських голів України він посідає невисоке 14 місце.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО