Суд визнав арешт Мосійчука незаконним

Вищий адміністративний суд визнав незаконним голосування Верховної Ради за притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Ігоря Мосійчука.

Про це повідомляє прес-служба народного депутата, передає «Слово і Діло».

«Щойно Вищий адміністративний суд визнав незаконним голосування Верховної Ради за притягнення до кримінальної відповідальності, позбавлення депутатської недоторканності та арешт Ігоря Мосійчука», – йдеться в повідомленні.

Коментуючи рішення суду, лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко наголосив, що усі справи мають розглядатись відповідно до законодавства, а Верховна Рада голосуванням відповідної постанови грубо порушила регламент.

«Якщо в Україні є закон – його треба дотримуватись. Мосійчук винен – внесіть документи і розгляньте його справу згідно регламенту, а не займайтесь «бєспрєделом». Кожен – від колгоспника до Президента – має виконувати закон. А Порошенко влаштував політичний спектакль замість правових дій», – обурився головний «радикал» країни.

Нагадаємо, 17 вересня 262 народних депутати проголосували за позбавлення депутатської недоторканності депутата від «Радикальної партії» Ігоря Мосійчука.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО