Сьогодні «гарячі патріоти» виконують завдання з розхитування країни – нардеп

Представник Президента України у Верховній Раді, нардеп Степан Кубів наголосив на необхідності об’єднання дій парламенту та Президента, тому що в іншому разі Україні загрожує розпад.

Про це повідомляє прес-служба «Блоку Петра Порошенка», пише «Слово і Діло».

«Сьогодні ми спостерігаємо те, як численні «гарячі патріоти» виконують завдання з розхитування країни. Наша країна є парламентсько-президентською республікою, в якій дії повинні бути єдині – консолідовані та ефективні», – наголосив Кубів, додавши, що «розхитати й розвалити країну зсередини ми сьогодні не маємо жодного права».

«Тому сьогодні ми повинні бути єдині у виконанні багатьох позицій», – зазначив нардеп.

Зокрема, Кубів повідомив, що цього тижня Порошенко запропонує на розгляд парламенту важливі законопроекти, від яких залежатиме оборона країни.

«Всі закони, які ми проговорюємо на погоджувальній раді чи на раді коаліції, де отримуємо підтримку в 226 голосів, мають без суперечок бути підтримані у залі парламенту... Серед них є блок фінансової сфери, сфери національної безпеки та оборони. Парламент повинен цього тижня показати високу ефективність роботи, яка буде виражена у голосуванні за ці закони», – резюмував представник Президента у Верховній Раді.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО