Одарич сподівається, що Порошенко дозволить йому брати участь у виборах

Мер Черкас Сергій Одарич звернувся до Президента України Петра Порошенка із закликом допустити його та його партію до місцевих виборів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «ВІККА».

«Я прошу Петра Олексійовича втрутитись у ситуацію й відновити передбачені законом права громадян обирати та бути обраним. Обмеження права вибору, за Конституцією, може відбуватися лише на підставі рішення суду. І ніхто інший не має права обмежити виборче право», – заявив Одарич.

За його словами, немає жодного судового рішення, яке б забороняло йому або його колегам по партії брати участь у виборах. Також Одарич запитав у Президента, чи влаштовує його, що міський осередок «БПП» зібрав увесь криміналітет у своїх списках. Як стверджує міський голова Черкас, представники пропрезидентської партії допускають грубі порушення законів, влаштовують бійки, здійснюють тиск, а також погрожують іншим кандидатам і членам виборчої комісії.

Нагадаємо, 13 жовтня Черкаська міська виборча комісія скасувала реєстрацію всього списку «Партії вільних демократів», очолюваної нинішнім мером обласного центру Сергієм Одаричем.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО