Садовий може не потрапити до другого туру виборів – Синютка

Голова Львівської обласної держадміністрації Олег Синютка не впевнений, що чинний мер Львова Андрій Садовий вийде до другого туру виборів.

Про це він розповів у інтерв'ю «Главкому», передає «Слово і Діло».

«Те, що буде другий тур – це беззаперечно. Хто вийде до нього? Ну, ще не факт, що це буде чинний міський голова», – сказав Синютка.

На його переконання, у Львові стовідсотково відбудеться другий тур і всі шанси до нього потрапити має народний депутат, кандидат у мери Львова від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Оксана Юринець.

«Вона надзвичайно фахова й перспективна людина. Я думаю, з неї буде добрий господар міста. І я переконаний, що у Львові все буде вирішуватись у другому турі», – додав губернатор Львівщини.

Крім того, Синютка сумнівається, що кандидат у мери Львова від ВО «Свобода» Руслан Кошулинський може потрапити до другого туру чи виграти мерські перегони. За його словами, багато львів'ян пов'язують складнощі останнього періоду з політичною партією «Свобода» і це може зіграти певну роль.

«У Кошулинського добрий послужний список. Він був керівником фракції «Свободи» у міськраді, заступником голови Верховної Ради, брав участь в антитерористичній операції. Я позитивно його оцінюю. Але падіння рейтингу «Свободи» зіграє злий жарт і з кандидатом від цієї політсили на посаду міського голови», – наголосив Синютка.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО