Анушкевичус знову побореться за крісло мера Івано-Франківська

Чинний міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус заявив про своє бажання поборотися за крісло мера на місцевих виборах.

Про це повідомляє «Стик», передає «Слово і Діло».

Віктор Анушкевичус заявив про свою участь у виборах міського голови Івано-Франківська від «Української народної партії». Як він заявляв раніше, на місцевих виборах до міської ради він підтримуватиме «УНП», тому висування Анушкевичуса від цієї партії не викликало здивувань.

«Я буду балотуватися на посаду міського голови. Деякі кандидати йдуть в інтересах кланів, які вкладають кошти, а потім хочуть їх повернути. Все, що зроблено в місті, не є заслугами окремих людей чи партійних діячів - це здобутки всієї громади, наші спільні перемоги. Ми разом були на Майдані, разом пережили стихійні лиха. За цей час я здобув управлінський досвід, досконало володію ситуацією в місті. Йду на вибори з Україною в серці та з любов'ю до Івано-Франківська», – заявив він.

Але, як стверджує івано-франківський політолог Олег Білоус, не все так просто для Анушкевичуса. За словами Білоуса, основна боротьба на виборах мера в Івано-Франківську відбудеться між двома кандидатами-важковаговиками – нардепом, якого підтримує «УКРОП», Олександром Шевченком та екс-мером Калуша, чинним нардепом від «БПП» Ігорем Насаликом.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО