Анушкевичус розповів, яку партію підтримає на виборах до міської ради

Читать на русском
Мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус на місцевих виборах підримає «Українську народну партію», яку очолює його заступник Михайло Верес.

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус на місцевих виборах підримає «Українську народну партію», яку очолює його заступник Михайло Верес.

Про це він розповів у інтерв'ю Galka.if.ua, передає «Слово і Діло».

На переконання Анушкевичуса, до лав «УНП» входять справжні патріоти, а певні політичні сили та «п'ята колона» робили все впродовж усіх років незалежності, щоб вони були усунені як конкурент.

«І це їм вдалося. Але мені вдалося як голові обласного осередку «УНП» втримати кістяк по районах», – наголосив він.

Віктор АнушкевичусГолова Івано-Франківської обласної організації Української Народної Партії

Крім того, за словами міського голови Івано-Франківська, його заступник Михайло Верес, що очолює «УНП», – людина знана, і «ні в кого сумнівів немає в його порядності, професіоналізмі та патріотизмі». Як стверджує Анушкевичус, партія піде на місцеві вибори 25 жовтня.

Сам же мер Івано-Франківська ще не робив заяви щодо своєї участі у виборах мера міста, а інформацію про його можливе балотування від пропрезидентської партії «Блок Петра Порошенка» Анушкевичус відмовився коментувати і попросив почекати його офіційної заяви.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: