В Чернігові від «ДемАльянсу» за крісло мера побореться той же кандидат, що й на парламентських виборах

На виборах мера в Чернігові партію «Демократичний альянс» представлятиме Ігор Андрійченко, що вже брав участь у парламентскьих виборах у місті.

Про рішення висунути Андрійченка, котрий на довиборах у Раду 26 липня посів третє місце з результатом у 8% голосів виборців, в «Демократичному Альянсі» оголосили в одному з міських парків 19 вересня, пише «Слово і Діло» з посиланням на видання «Чернiгiвщина: події і коментарі».

Решта команди місцевого осередку партії, за словами Андрійченка, братиме участь у виборах до міської та районних рад Чернігова. Наразі конкурс на участь у виборах до міської ради пройшли 24 людини, зазначив заступник голови «ДемАльянсу».

Уже відомо, що суперниками Андрійченка 25 жовтня стануть чинний мер Чернігова Олександр Соколов та народний депутат України Владислав Атрошенко.

Нагадаємо, як раніше писало «Слово і Діло», на думку представника «Чернігівського політклубу» Олександра Рися, у боротьбу за крісло міського голови також може серйозно втрутитися ще один депутат – представник «Батьківщини» Валерій Дубіль.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО