Саакашвілі вважає претензії Антонюка проти себе необґрунтованими

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі вважає претензії відстороненого голови Державної авіаційної служби Дениса Антонюка необґрунтованими.

Про це політик написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Колишній Глава Державіаслужби подав на мене позов, заявивши, що я йому заподіяв збитків на 1 млн грн через його неперебування на посаді із заробітною платою в 5 тисяч гривень. Він як знаменитий одеський літературний герой Паніковський вимагає у мене мільйон. Мене тільки цікавить, цей збиток він поніс за хвилину, за день, за тиждень, за місяць або за рік?» – зазначив Саакашвілі.

Як відомо, 7 липня Антонюк звернувся до Генеральної прокуратури України з вимогою перевірити законність відсторонення його з посади а також вирішити питання з наявністю в діях Саакашвілі ознак кримінального правопорушення.

Нагадаємо, звинувачення Антонюка надійшли у відповідь на його відсторонення з посади, що відбулося після засідання Міністерства інфраструктури, на якому одеський губернатор звинуватив главу Державіаслужби в упередженому підході при розподілі маршрутів авіакомпаніям.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО