Саакашвілі домігся від Порошенко перевірки Державіаслужби

Голову Державної авіаційної служби Дмитра Антонюка відсторонять від посади на час розслідування діяльності Державної авіаційної служби.

Про це пише «Слово і Діло», з посиланням на Укрінформ.

Петро Порошенко повідомив, що провів нараду із міністром інфраструктури та головою Одеської облдержадміністрації та вирішив перевірити діяльність Державіаслужби.

«Вислухав аргументи Андрія Пивоварського та Михайла Саакашвілі. У результаті щодо діяльності Державіаслужби буде проведено розслідування, під час якого голову служби Дмитра Антонюка буде відсторонено від виконання посадових обов’язків», - заявив Президент.

Вже поширено відео із засідання комісії Міністерства інфраструктури за участю пана Саакашвілі.

У п'ятницю губернатор Одеської області на засіданні спецкомісії Державіаслужби, де розподілялися дозволи на польоти, звинуватив главу Державіаслужби Дениса Антонюка у корупції, заявивши, що той «продав свою держслужбу олігархічному інтересу». Він поцікавився розміром зарплати Антонюка і, отримавши відповідь «5,5 тисячі гривень», заявив: «Не вірю!».

Від пропозиції Глави авіаслужби відвідати його будинок і побачити, як він живе, Саакашвілі відмовився.

Також, Губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі запропонував розпустити митницю і міліцію.Раніше повідомлялося, що Саакашвілі має намір скоротити більше 90% штату Одеської адміністрації.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів розпорядився провести перевірку факту польоту міністра екології та природних ресурсів Ігоря Шевченка з Ніцци до Києва на літаку депутата і газового магната Олександра Онищенка на предмет корупції.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО