Пожежі на нафтобазах у Ростовській області рф були спецоперацією СБУ – ЗМІ

Читать на русском
Атака по російських нафтобазах у Ростовській області із застосуванням безпілотників є спецоперацією СБУ.
ілюстративне фотоФото: planeta.press

Пожежі на нафтобазах у Ростовській області сьогодні вночі виникли через те, що по них вдарили безпілотники Служби безпеки України.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на інформоване джерело.

Удар по «країні-бензоколонці»: які російські НПЗ та нафтобази атакували безпілотникиГеографія ударів безпілотниками по російських НПЗ та нафтобазах у 2024 році – на інфографіці.

«Літній сезон «бавовни» у розпалі: нічні пожежі на нафтобазах у Ростовській області є спецоперацією СБУ», – розповів співрозмовник агентства.

Він підтвердив, що атаки дронів зазнали дві ростовські нафтобази – «Азовська» та «Азовнафтопродукт», пожежа охопила загалом 22 резервуари з пальним.

«Місцеві мешканці всю ніч повідомляли про влучання БПЛА в цілі. Найбільша концентрація вибухів припала на район залізничної станції та біля порту, де розташовані нафтобази та паливні термінали», – додав співрозмовник.

За його словами, СБУ й надалі вводитиме «дронові санкції» проти російського нафтопереробного комплексу та зменшуватиме економічний потенціал ворога.

Нагадаємо, вночі в результаті атаки безпілотників спалахнули резервуари з нафтопродуктами в місті Азов Ростовській області рф. Видання Astra повідомляло, що в Ростовській області були атаковані нафтоналивні термінали ЗАТ «Азовпродукт» та ТОВ «ДонТермінал».

Також в ніч на 18 червня удару було завдано по ще одній нафтобазі в рф – у Темрюкському районі Краснодарського краю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: