На Луганщині загарбники облаштували новий полігон – ОВА

Читать на русском
Російські військові облаштували між селами Плугатар та Новоспасівка Луганської області військовий полігон.
facebook mod mil

Російські військові облаштували між селами Плугатар та Новоспасівка Луганської області військовий полігон.

Про це повідомляє Луганська обласна військова адміністрація у Facebook.

За інформацією адміністрації, між селами Плугатар та Новоспасівка росіяни періодично проводять тренування особового складу.

«На Біловодщині загарбники облаштували військовий полігон. У місцевості між селами Плугатар та Новоспасівка росіяни періодично проводять тренування особового складу. Місцеві жителі скаржаться, що втратили спокій», – йдеться в повідомленні.

Начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор додав, що останніми тижнями ворог постійно атакує поблизу звільнених восени 2022 року населених пунктів.

«Окупанти б’ють по цих селах з усіх наявних видів озброєння. Залишатися цивільному населенню там вкрай небезпечно. Учора вмовили виїхати 35-річного чоловіка з Макіївки. У Красноріченській військовій адміністрації йому допомогли дістатися до Слов’янська та придбати квиток на потяг до Полтавщини, де луганчанин планує проживати надалі», – написав він.

Напередодні стало відомо, що українські військові вибили російських окупантів із території Серебрянського лісництва під Кремінною.

Раніше, 9 червня, у Серебрянському лісі оборонці знищили склад та укриття рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: